Bitcoin

BTC = 19 596.11 USD
+460.850672 (+2.41%)
change of Nilai tukeur saprak kamari

Bitcoin cap pasar

374 666 276 885.88 Dollar AS
+7 321 119 088.42 USD (+1.99%)
change of dimodalan saprak kamari

Ethereum

ETH = 1 327.12 USD
+36.277238 (+2.81%)
change of Nilai tukeur saprak kamari

Ethereum cap pasar

161 983 808 094.49 Dollar AS
+3 629 013 644.76 USD (+2.29%)
change of dimodalan saprak kamari

= 0 USD

cap pasar

0 Dollar AS

Bitcoin Cash

BCH = 116.31 USD
+1.064838 (+0.92%)
change of Nilai tukeur saprak kamari

Bitcoin Cash cap pasar

2 224 945 445.38 Dollar AS
+5 283 225.16 USD (+0.24%)
change of dimodalan saprak kamari

EOS

EOS = 1.18 USD
+0.015167 (+1.3%)
change of Nilai tukeur saprak kamari

EOS cap pasar

1 178 442 467.30 Dollar AS
+2 676 499.03 USD (+0.23%)
change of dimodalan saprak kamari