Ongkos mata uang Crypto bursa
3974 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital

Bitcoin cap pasar

Bitcoin volume dagang kiwari sarta data sajarah Bitcoin dimodalan saprak tanggal mimiti dagang on pasar bursa mata uang digital.

Bitcoin dimodalan

dimodalan dinten ieu pasar pikeun Bitcoin anu 172 615 044 131 dollar AS .
-1 213 537 805 $ (-0.70%)
change of dimodalan saprak kamari

Bitcoin dimodalan ayeuna dianggap minangka jumlah tina sakabéh mata uang digital Bitcoin koin dikaluarkeun. Dumasar kana perdagangan mata uang digital Bitcoin di pasar bursa mata uang digital, anjeun tiasa ngémutan kapitalisasi Bitcoin. Ieu informasi inpormasi ngeunaan Bitcoin dimodalan. Bitcoin dimodalan = 172 615 044 131 dolar AS.

Bitcoin volume dagang

Bitcoin volume dagang téh dinten ieu 32 632 735 500 dollar AS .
-481 903 643 $ (-1.46%)
change of volume dagang saprak kamari

Bitcoin volume dagang dinten ieu - 32 632 735 500 dolar AS. Bitcoin didagang dina séntral crypto anu béda. Bitcoin perdagangan online ngayakeun seueur séntral crypto, kami nunjukkeun jumlah volume Bitcoin dagang per dinten. Bitcoin cap pasar langkung ageung kamari.

Bitcoin bagan cap pasar

Sateuacan saminggu, Bitcoin dimodalan parantos dirobih ku 1.98%. Saking bulan, Bitcoin permodalan parantos dirobih ku 6.1%. Bitcoin modifikasi kapitalisasi pikeun taun nyaéta 27.1%. Dinten ayeuna, Bitcoin dimodalan diperkirakeun dina 172 615 044 131 dolar AS.

Bitcoin sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan tina Bitcoin - total sakur ditambang Bitcoin koin crypto.
30/05/2020 172 615 044 131 $
29/05/2020 173 828 581 936 $
28/05/2020 167 512 838 924 $
27/05/2020 162 418 423 859 $
26/05/2020 164 009 463 547 $
25/05/2020 165 947 243 373 $
24/05/2020 169 263 971 469 $

Bitcoin bagan volume

data sajarah volume Bitcoin

Kaping Volume (24h)
Volume dagang tina Bitcoin - total jumlah dina dollar AS pikeun sakabéh poéna kalawan Bitcoin koin crypto meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
30/05/2020 32 632 735 500 $
29/05/2020 33 114 639 143 $
28/05/2020 31 918 598 486 $
27/05/2020 29 599 607 373 $
26/05/2020 32 590 229 942 $
25/05/2020 31 163 778 067 $
24/05/2020 27 470 263 099 $

Bitcoin permodalan di dolar AS ayeuna di 30/05/2020. Pada 29/05/2020, Bitcoin dimodalan pasar $ 173 828 581 936. Kapitalisasi pasar Bitcoin at 28/05/2020 berjumlah 167 512 838 924 dolar AS. Bitcoin Kapitalisasi pasar di 27/05/2020 sami sareng 162 418 423 859 dolar AS.

26/05/2020 Bitcoin Kapitalisasi pasar sami sareng 164 009 463 547 dolar AS. Bitcoin Kapitalisasi pasar di 25/05/2020 sami sareng 165 947 243 373 dolar AS. Bitcoin dimodalan pasar nyaéta $ 169 263 971 469 at 24/05/2020.