Ongkos mata uang Crypto bursa
22148 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital

Bitcoin cap pasar

Bitcoin volume dagang kiwari sarta data sajarah Bitcoin dimodalan saprak tanggal mimiti dagang on pasar bursa mata uang digital.

Bitcoin dimodalan

dimodalan dinten ieu pasar pikeun Bitcoin anu 1 289 081 955 229.10 dollar AS .
-18 639 710 506.20 $ (-1.43%)
change of dimodalan saprak kamari

Parobihan dina dimodalan pasar Bitcoin situs wéb urang ngarawat sakali sapoé. Jumlah total sadaya anu dikaluarkeun Bitcoin koin crypto ditembongkeun. Dumasar kana perdagangan mata uang digital Bitcoin di pasar bursa mata uang digital, anjeun tiasa ngémutan kapitalisasi Bitcoin. Bitcoin dimodalan = 1 289 081 955 229.10 dolar AS.

Bitcoin volume dagang

Bitcoin volume dagang téh dinten ieu 34 813 960 687.47 dollar AS .
+19 648 276 074.84 $ (+129.56%)
change of volume dagang saprak kamari

Bitcoin jilid dagang ayeuna = 34 813 960 687.47 dolar AS. Bitcoin bagan dagang aya dina situs wéb kami unggal dinten. Bitcoin perdagangan online ngayakeun seueur séntral crypto, kami nunjukkeun jumlah volume Bitcoin dagang per dinten. Bitcoin permodalan turun ku $ -18 639 710 506.20.

Bitcoin bagan cap pasar

Bitcoin bagan cap pasar ku taun-taun. Parobihan dina Bitcoin dimodalan unggal minggu nyaéta -3.02%. -2.6% - parobahan dina permodalan pasar Bitcoin sabulan. Bitcoin cap pasar turun.

Bitcoin sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan tina Bitcoin - total sakur ditambang Bitcoin koin crypto.
18/06/2024 1 289 081 955 229.10 $
17/06/2024 1 307 721 665 735.30 $
16/06/2024 1 303 294 379 767 $
15/06/2024 1 305 192 170 939.60 $
14/06/2024 1 316 423 547 943.50 $
13/06/2024 1 334 799 589 203.50 $
12/06/2024 1 329 212 858 555.30 $

Bitcoin bagan volume

data sajarah volume Bitcoin

Kaping Volume (24h)
Volume dagang tina Bitcoin - total jumlah dina dollar AS pikeun sakabéh poéna kalawan Bitcoin koin crypto meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
18/06/2024 34 813 960 687.47 $
17/06/2024 15 165 684 612.63 $
16/06/2024 13 425 556 136.34 $
15/06/2024 26 660 553 582.26 $
14/06/2024 28 306 787 688.02 $
13/06/2024 34 487 541 862.31 $
12/06/2024 34 595 760 169.66 $

Bitcoin Kapitalisasi pasar di 18/06/2024 sami sareng 1 289 081 955 229.10 dolar AS. Bitcoin dimodalan pasar nyaéta $ 1 307 721 665 735.30 at 17/06/2024. Kapitalisasi pasar Bitcoin sajumlah 1 303 294 379 767 dolar AS dina 16/06/2024. 15/06/2024 Bitcoin Kapitalisasi pasar sami sareng 1 305 192 170 939.60 dolar AS.

Bitcoin dimodalan di 14/06/2024 sami sareng 1 316 423 547 943.50 dolar AS. 13/06/2024 Bitcoin kapitalisasi sami sareng 1 334 799 589 203.50 dolar AS. 12/06/2024 Bitcoin Kapitalisasi pasar sami sareng 1 329 212 858 555.30 dolar AS.