Ongkos mata uang Crypto bursa
22148 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital

Bitcoin Cash cap pasar

Bitcoin Cash volume dagang kiwari sarta data sajarah Bitcoin Cash dimodalan saprak tanggal mimiti dagang on pasar bursa mata uang digital.

Bitcoin Cash dimodalan

dimodalan dinten ieu pasar pikeun Bitcoin Cash anu 7 736 529 109.34 dollar AS .
-596 045 485.36 $ (-7.15%)
change of dimodalan saprak kamari

Inpormasi ngeunaan parobahan dina Bitcoin Cash dimodalan diitung sakali sapoé. Jumlah total sadaya anu dikaluarkeun Bitcoin Cash koin crypto ditembongkeun. Website kami nyandak inpormasi tina Bitcoin Cash dimodalan pikeun dinten ayeuna tina sumber kabuka. Bitcoin Cash cap pasar turun ku $ -596 045 485.36.

Bitcoin Cash volume dagang

Bitcoin Cash volume dagang téh dinten ieu 368 073 033.39 dollar AS .
+187 588 805.17 $ (+103.94%)
change of volume dagang saprak kamari

Bitcoin Cash jilid dagang dinten ieu berjumlah $ 368 073 033.39. Dinten ayeuna, dagang Bitcoin Cash lumangsung dina sababaraha bursa crypto. Bitcoin Cash bagan volume dagang dipayarkeun dina situs web sadinten-dinten. Bitcoin Cash permodalan turun unggal dinten di dolar AS.

Bitcoin Cash bagan cap pasar

Bitcoin Cash dimodalan dina grafik ku sababaraha taun. -11.99% per minggu - perobalan pasar modal Bitcoin Cash. Saking bulan, Bitcoin Cash permodalan parantos dirobih ku -20.58%. Dinten ayeuna, Bitcoin Cash permodalan sami sareng 7 736 529 109.34 dolar AS.

Bitcoin Cash sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan tina Bitcoin Cash - total sakur ditambang Bitcoin Cash koin crypto.
18/06/2024 7 736 529 109.34 $
17/06/2024 8 332 574 594.70 $
16/06/2024 8 485 626 605.08 $
15/06/2024 8 393 002 716.31 $
14/06/2024 8 559 640 218.33 $
13/06/2024 8 823 255 186.33 $
12/06/2024 8 790 536 806.03 $

Bitcoin Cash bagan volume

data sajarah volume Bitcoin Cash

Kaping Volume (24h)
Volume dagang tina Bitcoin Cash - total jumlah dina dollar AS pikeun sakabéh poéna kalawan Bitcoin Cash koin crypto meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
18/06/2024 368 073 033.39 $
17/06/2024 180 484 228.22 $
16/06/2024 188 518 632.28 $
15/06/2024 279 249 700.60 $
14/06/2024 302 608 417.47 $
13/06/2024 301 131 819.31 $
12/06/2024 344 839 546.23 $

Bitcoin Cash kapitalisasi sami sareng 7 736 529 109.34 dolar AS di 18/06/2024. Bitcoin Cash dimodalan di 17/06/2024 berjumlah 8 332 574 594.70 dolar AS. 16/06/2024 Bitcoin Cash Kapitalisasi pasar sami sareng 8 485 626 605.08 dolar AS. Bitcoin Cash Kapitalisasi pasar di 15/06/2024 sami sareng 8 393 002 716.31 dolar AS.

14/06/2024 Bitcoin Cash permodalan berjumlah 8 559 640 218.33 dolar AS. 13/06/2024 Bitcoin Cash permodalan berjumlah 8 823 255 186.33 dolar AS. Bitcoin Cash dimodalan pasar nyaéta $ 8 790 536 806.03 at 12/06/2024.