Ongkos mata uang Crypto bursa
22148 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital

EOS cap pasar

EOS volume dagang kiwari sarta data sajarah EOS dimodalan saprak tanggal mimiti dagang on pasar bursa mata uang digital.

EOS dimodalan

dimodalan dinten ieu pasar pikeun EOS anu 634 936 594.96 dollar AS .
-90 011 723.97 $ (-12.42%)
change of dimodalan saprak kamari

EOS dimodalan online ayeuna dina dollar. Inpormasi ngeunaan parobahan dina EOS dimodalan diitung sakali sapoé. Jumlah sadaya EOS mata uang digital anu dikaluarkeun dinten ieu nyaéta dimodalan EOS mata uang digital. EOS dimodalan = 634 936 594.96 dolar AS.

EOS volume dagang

EOS volume dagang téh dinten ieu 200 018 714.46 dollar AS .
+122 820 192.04 $ (+159.10%)
change of volume dagang saprak kamari

Dinten ayeuna, dagang EOS lumangsung dina sababaraha bursa crypto. EOS bagan volume dagang dipayarkeun dina situs web sadinten-dinten. EOS perdagangan online ngayakeun seueur séntral crypto, kami nunjukkeun jumlah volume EOS dagang per dinten. EOS cap pasar langkung ageung kamari.

EOS bagan cap pasar

EOS bagan cap pasar ku taun-taun. Sateuacan saminggu, EOS dimodalan parantos dirobih ku -17.83%. -22.07% - EOS kapitalisasi pasar taun. Dinten ayeuna, EOS dimodalan diperkirakeun dina 634 936 594.96 dolar AS.

EOS sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan tina EOS - total sakur ditambang EOS koin crypto.
18/06/2024 634 936 594.96 $
17/06/2024 724 948 318.93 $
16/06/2024 743 181 815.80 $
15/06/2024 736 384 846.10 $
14/06/2024 763 924 529.79 $
13/06/2024 778 920 853.32 $
12/06/2024 772 699 831.36 $

EOS bagan volume

data sajarah volume EOS

Kaping Volume (24h)
Volume dagang tina EOS - total jumlah dina dollar AS pikeun sakabéh poéna kalawan EOS koin crypto meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
18/06/2024 200 018 714.46 $
17/06/2024 77 198 522.42 $
16/06/2024 69 044 006 $
15/06/2024 128 032 051.09 $
14/06/2024 125 381 925.78 $
13/06/2024 135 256 187.22 $
12/06/2024 220 708 821.22 $

EOS permodalan di dolar AS ayeuna ayeuna 18/06/2024. EOS kapitalisasi sami sareng 724 948 318.93 dolar AS di 17/06/2024. Kapitalisasi pasar EOS sajumlah 743 181 815.80 dolar AS dina 16/06/2024. EOS dimodalan di 15/06/2024 sami sareng 736 384 846.10 dolar AS.

EOS dimodalan pasar nyaéta $ 763 924 529.79 at 14/06/2024. Kapitalisasi pasar EOS sajumlah 778 920 853.32 dolar AS dina 13/06/2024. 12/06/2024 EOS Kapitalisasi pasar sami sareng 772 699 831.36 dolar AS.