Ongkos mata uang Crypto bursa
3974 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital

EOS cap pasar

EOS volume dagang kiwari sarta data sajarah EOS dimodalan saprak tanggal mimiti dagang on pasar bursa mata uang digital.

EOS dimodalan

dimodalan dinten ieu pasar pikeun EOS anu 2 422 988 618 dollar AS .
+10 421 369 $ (+0.43%)
change of dimodalan saprak kamari

Inpormasi ngeunaan parobahan dina EOS dimodalan diitung sakali sapoé. EOS Kapitalisasi pasar mangrupikeun jumlah sadaya EOS mata uang digital dikaluarkeun. Inpormasi dimodalan EOS ngan ukur kanggo rujukan. EOS dimodalan parantos ningkat ku $ 10 421 369.

EOS volume dagang

EOS volume dagang téh dinten ieu 1 928 357 623 dollar AS .
+127 408 559 $ (+7.07%)
change of volume dagang saprak kamari

EOS volume dagang dinten ieu - 1 928 357 623 dolar AS. EOS didagang dina séntral crypto anu béda. EOS dagang sacara real time diayakeun pikeun paling séntral bursa mata uang digital, situs wéb kami nunjukkeun volume dagang harian EOS. EOS kapitalisasi parantos ningkat dibandingkeun kamari.

EOS bagan cap pasar

EOS bagan cap pasar ku taun-taun. 0.39% per minggu - perobalan pasar modal EOS. -57.84% per taun - perobalan pasar kapitalisasi EOS. Kapitalisasi pasar EOS ayeuna sami sareng 2 422 988 618 dolar AS.

EOS sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan tina EOS - total sakur ditambang EOS koin crypto.
30/05/2020 2 422 988 618 $
29/05/2020 2 412 567 249 $
28/05/2020 2 370 062 723 $
27/05/2020 2 329 696 210 $
26/05/2020 2 365 175 712 $
25/05/2020 2 385 305 117 $
24/05/2020 2 413 637 720 $

EOS bagan volume

data sajarah volume EOS

Kaping Volume (24h)
Volume dagang tina EOS - total jumlah dina dollar AS pikeun sakabéh poéna kalawan EOS koin crypto meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
30/05/2020 1 928 357 623 $
29/05/2020 1 800 949 064 $
28/05/2020 1 821 960 681 $
27/05/2020 1 740 796 722 $
26/05/2020 1 972 948 383 $
25/05/2020 2 157 132 911 $
24/05/2020 1 965 894 639 $

Pada 30/05/2020, EOS dimodalan pasar $ 2 422 988 618. EOS kapitalisasi sami sareng 2 412 567 249 dolar AS di 29/05/2020. 28/05/2020 EOS Kapitalisasi pasar sami sareng 2 370 062 723 dolar AS. EOS dimodalan di 27/05/2020 sami sareng 2 329 696 210 dolar AS.

Kapitalisasi pasar EOS sajumlah 2 365 175 712 dolar AS dina 26/05/2020. Kapitalisasi pasar EOS at 25/05/2020 berjumlah 2 385 305 117 dolar AS. 24/05/2020 EOS Kapitalisasi pasar sami sareng 2 413 637 720 dolar AS.