Ongkos mata uang Crypto bursa
22148 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital

XRP cap pasar

XRP volume dagang kiwari sarta data sajarah XRP dimodalan saprak tanggal mimiti dagang on pasar bursa mata uang digital.

XRP dimodalan

dimodalan dinten ieu pasar pikeun XRP anu 27 168 317 810.11 dollar AS .
+95 877 285.25 $ (+0.35%)
change of dimodalan saprak kamari

XRP dimodalan pasar dina dolar ayeuna. XRP dimodalan ayeuna dianggap minangka jumlah tina sakabéh mata uang digital XRP koin dikaluarkeun. Inpormasi dimodalan XRP ngan ukur kanggo rujukan. XRP dimodalan = 27 168 317 810.11 dolar AS.

XRP volume dagang

XRP volume dagang téh dinten ieu 2 454 750 113.09 dollar AS .
+1 733 040 657.02 $ (+240.13%)
change of volume dagang saprak kamari

XRP jilid dagang dinten ieu berjumlah $ 2 454 750 113.09. Bagan poean ti XRP volume dagang ditepikeun dina situs wéb kami. XRP dagang online lumangsung dina kalolobaan pasar saham online, situs wéb urang nunjukkeun jumlah dagang tina XRP per dinten. XRP permodalan ngembang unggal dinten di dolar AS.

XRP bagan cap pasar

XRP bagan cap pasar ku taun-taun. Parobihan dina XRP dimodalan unggal bulan nyaéta -6.05%. 5.33% - XRP kapitalisasi pasar taun. XRP, dimodalan ayeuna - 27 168 317 810.11 dolar AS.

XRP sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan tina XRP - total sakur ditambang XRP koin crypto.
18/06/2024 27 168 317 810.11 $
17/06/2024 27 072 440 524.85 $
16/06/2024 27 283 793 332.24 $
15/06/2024 26 431 382 330.57 $
14/06/2024 26 619 608 510.51 $
13/06/2024 26 995 291 419.90 $
12/06/2024 26 699 720 727.58 $

XRP bagan volume

data sajarah volume XRP

Kaping Volume (24h)
Volume dagang tina XRP - total jumlah dina dollar AS pikeun sakabéh poéna kalawan XRP koin crypto meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
18/06/2024 2 454 750 113.09 $
17/06/2024 721 709 456.07 $
16/06/2024 792 980 556.04 $
15/06/2024 1 139 472 350.14 $
14/06/2024 1 066 831 189.91 $
13/06/2024 1 216 736 568.84 $
12/06/2024 1 401 249 093.64 $

18/06/2024 XRP kapitalisasi sami sareng 27 168 317 810.11 dolar AS. XRP dimodalan di 17/06/2024 berjumlah 27 072 440 524.85 dolar AS. Pada 16/06/2024, XRP dimodalan pasar $ 27 283 793 332.24. 15/06/2024 XRP Kapitalisasi pasar sami sareng 26 431 382 330.57 dolar AS.

XRP Kapitalisasi pasar di 14/06/2024 sami sareng 26 619 608 510.51 dolar AS. 13/06/2024 XRP Kapitalisasi pasar sami sareng 26 995 291 419.90 dolar AS. XRP dimodalan di 12/06/2024 sami sareng 26 699 720 727.58 dolar AS.