Ongkos mata uang Crypto bursa
3974 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital

XRP cap pasar

XRP volume dagang kiwari sarta data sajarah XRP dimodalan saprak tanggal mimiti dagang on pasar bursa mata uang digital.

XRP dimodalan

dimodalan dinten ieu pasar pikeun XRP anu 8 700 973 349 dollar AS .
-58 775 173 $ (-0.67%)
change of dimodalan saprak kamari

XRP dimodalan pasar dina dolar ayeuna. Dumasar kana perdagangan mata uang digital XRP di pasar bursa mata uang digital, anjeun tiasa ngémutan kapitalisasi XRP. Ieu informasi inpormasi ngeunaan XRP dimodalan. XRP cap pasar ayeuna nya $ 8 700 973 349.

XRP volume dagang

XRP volume dagang téh dinten ieu 1 453 158 801 dollar AS .
-131 597 213 $ (-8.30%)
change of volume dagang saprak kamari

XRP jilid dagang dinten ieu berjumlah $ 1 453 158 801. XRP didagang dina séntral crypto anu béda. XRP dagang sacara real time diayakeun pikeun paling séntral bursa mata uang digital, situs wéb kami nunjukkeun volume dagang harian XRP. XRP permodalan turun ku $ -58 775 173.

XRP bagan cap pasar

Parobihan dina XRP dimodalan unggal minggu nyaéta -1.57%. -13.62% - parobahan dina permodalan pasar XRP sabulan. -48% per taun - perobalan pasar kapitalisasi XRP. Dinten ayeuna, XRP permodalan sami sareng 8 700 973 349 dolar AS.

XRP sajarah dimodalan

Kaping Dimodalan
Dimodalan tina XRP - total sakur ditambang XRP koin crypto.
30/05/2020 8 700 973 349 $
29/05/2020 8 759 748 522 $
28/05/2020 8 667 720 436 $
27/05/2020 8 578 071 967 $
26/05/2020 8 670 440 503 $
25/05/2020 8 738 125 366 $
24/05/2020 8 839 531 751 $

XRP bagan volume

data sajarah volume XRP

Kaping Volume (24h)
Volume dagang tina XRP - total jumlah dina dollar AS pikeun sakabéh poéna kalawan XRP koin crypto meuli jeung dijual mangsa tanggal dipilih.
30/05/2020 1 453 158 801 $
29/05/2020 1 584 756 014 $
28/05/2020 1 506 722 374 $
27/05/2020 1 595 917 240 $
26/05/2020 1 687 862 783 $
25/05/2020 1 418 830 625 $
24/05/2020 1 427 897 413 $

30/05/2020 XRP kapitalisasi sami sareng 8 700 973 349 dolar AS. 29/05/2020 XRP permodalan berjumlah 8 759 748 522 dolar AS. XRP kapitalisasi sami sareng 8 667 720 436 dolar AS di 28/05/2020. XRP dimodalan di 27/05/2020 berjumlah 8 578 071 967 dolar AS.

XRP dimodalan pasar nyaéta $ 8 670 440 503 at 26/05/2020. XRP dimodalan di 25/05/2020 sami sareng 8 738 125 366 dolar AS. Kapitalisasi pasar XRP at 24/05/2020 berjumlah 8 839 531 751 dolar AS.