Ongkos mata uang Crypto bursa
3974 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital
Diropéa 30/05/2020 07:19

Ngarobah Bitcoin Ka Dollar AS

Bitcoin Ka Dollar AS convertion. Bitcoin harga di Dollar AS dinten on pasar bursa mata uang digital.
1 Bitcoin = 9 554.84 Dollar AS
+171.160405 (+1.82%)
change of Nilai tukeur saprak kamari

Ngarobih Bitcoin ka Dollar AS dina laju rata-rata ayeuna. Laju kurs mata uang digital gaduh nilai rata-rata per dinten. 1 Bitcoin nyaéta 9 554.84 Dollar AS. Kanggo 1 Bitcoin ayeuna anjeun kedah masihan 9 554.84 Dollar AS. Tingkatan Bitcoin meningkat ngalawan Dollar AS ku 182 ratus saparapat titik persentase.

Ka
Ngarobah
Bitcoin harga kiwari

Nilai tukeur Bitcoin Ka Dollar AS

Sabulan ka tukang, Bitcoin tiasa disilihtukeurkeun pikeun 8 850.79 Dollar AS. Bitcoin Nilai kursna ka Dollar AS parantos gampang di tingali dina bagan ieu. 3.42% - robih dina kurs bursa Bitcoin ka Dollar AS per minggu. 22.93% - robih dina kurs bursa Bitcoin ka Dollar AS per taun.

Jam Poe minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun
Bitcoin (BTC) Ka Dollar AS (USD) harga bagan live

Pangalusna Bitcoin bursa ka Dollar AS

Pangalusna Bitcoin Nilai tukeur dinten ti pasar mata uang digital. pasaran pangalusna mésér atawa ngajual Bitcoin kiwari.

pasar
pasar Mata uang digital, anu ngamungkinkeun currencies bursa mun mata uang digital sabalikna.
pasangan
pasangan asset anu séntral ka silih salila dagang.
Harga
ongkos Exchange pikeun sakabéh pasangan dagang nu dirobah jadi dollar AS.
Volume (24h)
Volume dagang - total jumlah dina dollar AS pikeun sakabéh poéna kalawan pasangan dagang dipilih meuli jeung dijual di pasaran dipilih salila 24 jam panungtungan.
Jilid (%)
Perséntase transaksi keur pasangan dagang dipilih ka sadaya transaksi dina pasaran dipilih salila 24 jam panungtungan.
Graviex BTC/USD $ 7 400 $ 141 -
Quoine BTC/USD $ 7 363.76 $ 748 187.54 4.39 %
CoinEx Market BTC/USD $ 7 357.91 $ 14 421.50 28.33 %
COSS BTC/USD $ 7 283.71 - -
xBTCe BTC/USD $ 6 754.92 $ 4 660.89 24.57 %
Crex24 BTC/USDS $ 6 745.84 - -
Omicrex BTC/USD $ 6 609 $ 4 789 210 -
Kuna BTC/USD $ 5 900 $ 82 255 -
YoBit BTC/USD $ 5 833.46 $ 272 631 -
LakeBTC BTC/USD $ 5 631.48 $ 13 693 021 -
Pangalusna Bitcoin bursa ka Dollar AS ti pasar dunya

Mata uang digital converter Bitcoin Dollar AS

Bitcoin (BTC) Ka Dollar AS (USD)
1 Bitcoin 9 554.84 Dollar AS
5 Bitcoin 47 774.19 Dollar AS
10 Bitcoin 95 548.38 Dollar AS
25 Bitcoin 238 870.95 Dollar AS
50 Bitcoin 477 741.89 Dollar AS
100 Bitcoin 955 483.79 Dollar AS
250 Bitcoin 2 388 709.47 Dollar AS
500 Bitcoin 4 777 418.95 Dollar AS

Anjeun tiasa tukeur 10 Bitcoin pikeun 95 548.38 Dollar AS . Upami anjeun ngagaduhan 25 Bitcoin, maka dina Britania Virgin Islands anjeun tiasa mésér 238 870.95 Dollar AS. Upami anjeun ngagaduhan 477 741.89 Dollar AS, maka dina Britania Virgin Islands aranjeunna tiasa disilihtukeurkeun pikeun 50 Bitcoin. Upami anjeun ngagaduhan 955 483.79 Dollar AS, maka dina Britania Virgin Islands anjeun tiasa mésér 100 Bitcoin. Dinten ayeuna, 250 Bitcoin tiasa disilihtukeurkeun pikeun 2 388 709.47 Dollar AS. Anjeun tiasa tukeur 4 777 418.95 Dollar AS pikeun 500 Bitcoin .

Bitcoin (BTC) Ka Dollar AS (USD) Nilai tukeur

Ngarobah BTC/USD kiwari di 30 Mei 2020

Kaping Meunteun Ngarobah
30/05/2020 9 390.40 -135.78 ↓
29/05/2020 9 526.18 316.53 ↑
28/05/2020 9 209.65 327.41 ↑
27/05/2020 8 882.24 9.41 ↑
26/05/2020 8 872.83 74.01 ↑

Dinten ayeuna di 30 Mei 2020, 1 Bitcoin = 9 390.405 Dollar AS. 29 Mei 2020, 1 Bitcoin biaya 9 526.183 Dollar AS. Bitcoin ka Dollar AS dina 28 Mei 2020 sami sareng 9 209.652 Dollar AS. Maksimum Bitcoin ka Dollar AS kurs dina nyaéta dina 29/05/2020. Paling minimum Bitcoin ka Dollar AS kurs bursa dina nyaéta dina 26/05/2020.

Bitcoin (BTC) Ka Dollar AS (USD) bagan sajarah harga

Bitcoin jeung Dollar AS

Bitcoin kode mata uang digital BTC. Bitcoin dagang dimimiti waktu pasar bursa mata uang digital 28/04/2013.

Dollar AS simbol mata uang, Dollar AS tanda duit: $. Dollar AS Propinsi: Britania Virgin Islands, Téritori Téritori Samudra Hindia, East Timor, Kapuloan Marshall, Mikronésia, Palau, Kapuloan Northern Mariana, AS, Kapuloan Turks jeung Kaikos, Ékuador. Dollar AS Kode mata uang USD. Dollar AS Koin: cent.