Ongkos mata uang Crypto bursa
22148 mata uang digital data real-time.
ongkos bursa mata uang digital

Mata uang digital converter

Crypto kalkulator mata uang

Harga mata uang Crypto grafik live

Grafik mata uang Crypto

Ranking mata uang digital

harga Mata uang digital kiwari

bursa mata uang digital pangalusna

pasar Crypto

cap pasar mata uang digital
Diropéa 18/06/2024 04:40

Ngarobah Bitcoin Ka Dollar AS

Bitcoin Ka Dollar AS convertion. Bitcoin harga di Dollar AS dinten on pasar bursa mata uang digital.
1 Bitcoin = 65 618.47 Dollar AS
-105.968946 (-0.16%)
change of Nilai tukeur saprak kamari

Nilai tukeur tina Bitcoin ka Dollar AS ngagaduhan nilai rata-rata tina sagala sumber. Nunjukeun nilai rata-rata konversi Bitcoin kana Dollar AS. Bitcoin ragrag saprak kamari. Kanggo 1 Bitcoin ayeuna anjeun kedah masihan 65 618.47 Dollar AS. Laju Bitcoin turun ngalawan Dollar AS ku -16 saratus tina titik persentase.

Ka
Ngarobah
Bitcoin harga kiwari

Nilai tukeur Bitcoin Ka Dollar AS

Saminggu ka tukang, Bitcoin bisa dibeli pikeun 69 198.70 Dollar AS. Tilu bulan ka tukang, Bitcoin tiasa dibeli pikeun 62 980.71 Dollar AS. Genep bulan ka tukang, Bitcoin tiasa ngagaleuh pikeun 43 069.82 Dollar AS. Bilangan tingkat tukeur aya dina halaman. Parobihan tukar mata uang Bitcoin ka Dollar AS kanggo saminggu nyaéta -5.17%. -2.32% - robih dina kurs bursa Bitcoin ka Dollar AS per bulan.

Jam Poe minggu Sasih 3 bulan taun 3 taun
Bitcoin (BTC) Ka Dollar AS (USD) harga bagan live

Mata uang digital converter Bitcoin Dollar AS

Bitcoin (BTC) Ka Dollar AS (USD)
1 Bitcoin 65 618.47 Dollar AS
5 Bitcoin 328 092.34 Dollar AS
10 Bitcoin 656 184.67 Dollar AS
25 Bitcoin 1 640 461.68 Dollar AS
50 Bitcoin 3 280 923.37 Dollar AS
100 Bitcoin 6 561 846.73 Dollar AS
250 Bitcoin 16 404 616.83 Dollar AS
500 Bitcoin 32 809 233.66 Dollar AS

Dinten ayeuna, 10 Bitcoin tiasa disilihtukeurkeun pikeun 656 184.67 Dollar AS. Konverter kristal mata uang digital ayeuna pikeun 25 Bitcoin masihan 1 640 461.68 Dollar AS . Dinten ayeuna, 50 Bitcoin tiasa dibeli pikeun 3 280 923.37 Dollar AS. Ngarobih 100 Bitcoin biaya 6 561 846.73 Dollar AS. Converter mata uang digital dina dinten ieu masihan 16 404 616.83 Dollar AS pikeun 250 Bitcoin . Dinten ieu 500 BTC = 32 809 233.66 USD.

Bitcoin (BTC) Ka Dollar AS (USD) Nilai tukeur

Ngarobah Bitcoin Ka Dollar AS kiwari di 18 Juni 2024

Kaping Meunteun Ngarobah
18/06/2024 65 389.96 -946.92 ↓
17/06/2024 66 336.88 222.36 ↑
16/06/2024 66 114.52 -97.95 ↓
15/06/2024 66 212.47 -570.57 ↓
14/06/2024 66 783.04 -933.66 ↓

Dinten ayeuna di 18 Juni 2024, 1 Bitcoin = 65 389.962 Dollar AS. 17 Juni 2024, 1 Bitcoin = 66 336.880 Dollar AS. 16 Juni 2024, 1 Bitcoin = 66 114.517 Dollar AS. Maksimum Bitcoin ka Dollar AS Tukeur dina sasih bulan kamari dina 14/06/2024. Bitcoin ka Dollar AS dina 14 Juni 2024 - 66 783.044 Dollar AS.

Bitcoin (BTC) Ka Dollar AS (USD) bagan sajarah harga

Bitcoin jeung Dollar AS

Bitcoin kode mata uang digital BTC. Bitcoin dagang dimimiti waktu pasar bursa mata uang digital 11/10/2021.

Dollar AS kode mata uang digital USD. Dollar AS dagang dimimiti waktu pasar bursa mata uang digital 09/09/2020.